Ik zoek personeel

U bent werkgever.

Hier vindt u meer informatie over het zoeken en vinden van personeel en hoe Werkplein Ability u daarbij kan helpen.

Vacature melden

Is er binnen uw bedrijf of organisatie een vacature en/of zoekt u personeel? Wij gaan graag in gesprek over hoe wij u hier in kunnen ondersteunen.

Vacature melden Meer over Vacature melden »

Proefplaatsing

Wilt u iemand met een uitkering in dienst nemen? Iemand die moeilijk aan werk komt en van wie u niet weet of hij of zij geschikt is voor de functie? Om u te overtuigen, is het mogelijk werkzoekenden een tijdje op proef te hebben. Op deze manier kunt u van beide zijden bekijken of het bevalt. Dit noemen we een proefplaatsing.

Meer over Proefplaatsing »

Werkervaringsplek

Wilt u werkzoekenden een kans bieden om werkervaring op te doen. Dat kan door een werkervaringsplek. De afspraken die we hierover maken zijn afhankelijk van de situatie. Belangrijk is dat de werkzoekende altijd een “buddy” heeft, waar hij of zij terecht kan voor vragen.

Werkervaringsplek Meer over Werkervaringsplek »

Financiële voordelen

Sommige mensen komen niet zo makkelijk aan een baan, bijvoorbeeld oudere werknemers, kandidaten met weinig werkervaring of mensen die al langer werkloos zijn. De overheid stimuleert werkgevers om deze mensen in dienst te nemen. Uit onderzoek blijkt dat zij vaak zeer gemotiveerd zijn.

Meer over Financiële voordelen »